Yoghurtis med jordbær og gulrot

Ingredienser

Øk mengde

  • Kokosflak
    40 gram
  • Cashewnøtter
    50 gram
  • Sukker
    40 gram
  • 400 gram
  • Gulrotjuice
    1 dl
  • Kremfløte
    250 gram
  • Kondensert melk
    60 gram
  • Vaniljepulver
    2 gram

Slik gjør du

  1. Ha kokosflak, hakkede cashewnøtter og sukker i en stekepanne, og rist til sukkeret er smeltet. 
  2. Hell over på et stekebrett med bakepapir og la avkjøle. Hakk opp grovt når avkjølt. 
  3. Ha jordbærpure, gulrotjuice, fløte, kondensert melk og vaniljepulver i en blender og miks sammen til en jevn is. 
  4. Isen kan serveres i glass med en gang, eller has i en form og fryses til senere. 
  5. Topp med de ristede, karamelliserte nøttene.

Produkter i denne oppskriften